MAX 40 PERSONER
Vi skannar Covidpass,
kom i tid
Hämta och förnya
ditt Vaccinationsintyg här.

Banken avvecklar sakta men säkert stöd för att ta emot kontanter. Vi kommer inte att få beröm för att vi helt övergått till kort och Swish.


Vi har full förståelse för det men vi minskar samtidigt risken för kontaktsmitta

För oss är våra gästers och medarbetares säkerhet av största vikt och vi vet att många vill fortsätta kunna ta del av kulturlivet trots den svåra tid vi befinner oss i, men om alla hjälps åt så kommer alla som känner sig friska att få en tryggare upplevelse hos oss.

 

Covidbevis

Vi kontrollera att alla besökare har ett giltigt covidbevis. Beviset går att visa upp både digitalt och som pappersutskrift. Ala som arbetar på bion är givetvis också fullvacinerade.Glöm inte att uppdaera ditt bevis när du får en ny spruta.

 

Välkommen Du som är frisk!

Du är varmt välkommen om du känner dig frisk och inte har några symptom kännetecknade COVID-19-tecken. Är du det minsta osäker stannar du hemma men är du redan på plats och känner dig varm så kan vi läsa av din temp på distans.

 

Utökad städning, renhållning & munmask

Vi desinfekterar alla ytor + handtag inför visningar. Använd handspriten som finns vid kassan, bions entré och på toaletten. Du kan även tvätta händerna på vår toalett. Använd gärna ditt munskydd.


Säkert avstånd A-O!

Vi har avståndsmarkering i golvet, separerat kön med en barriär. Vi säljer bara 40 biljetter för att du ska kunna hålla 1m avstånd till dina grannar och platserna är onumrerade. Detta för att du och din granne ska kunna respektera avståndet till varandra. 

 

Vår personal tar hand om dig!

Du kan alltid vända dig till oss på bion om du skulle känna dig osäker med något du upplever hos oss. Kom ihåg att vi håller distans till våra gäster och kontrollerar enbart biljetter vid kassan (istället för att riva dem) för allas trygghet.


Förköp eller betala med kort o Swish!

Köp gärna dina biljetter innan du kommer Om du vill betala i vår kassa är det kortköp med blipp eller Swish som gäller, då minskar risken för kontaktsmitta. Allt godis är förpackat. och vi har plexiglas mellan dig och kassan. 

 

Men känner du dig osäker råder vi dig att stanna hemma. Bio ska vara som en positiv kulturupplevelse, inte en källa till oro.


Vi hoppas att du får en  trygg upplevelse på Mölnbo Bio.